KENNEL SATORIS NR. AABY

Lang historie

I efteråret 2002 holdt Kennel Satoris 25 års jubilæum. Kennelen har dermed eksisteret i mange år. Det hele startede med Ashra von Stoppenberger Land i 1982.

Kennelens opdræts mæssige mål er hunde med udtryksfuld arbejdsglæde i lydighed og forsvarsarbejds hunde. De skal selvfølgelig have gode greb og mestre kamphandlingerne fysisk. De skal også evne de psykiske kamphandlinger og de kan lave spektakulære bevogtningsfaser.

Det er også et mål at opdrætte hunde, man vil kunne se i stamtavlerne 20 år fremme i tiden. Uden anatomi vil linjerne ikke overleve avlens hårde selektion. Fremmelsen af anatomien sker udelukkende ved anvendelse af de rigtige typer indenfor de kendte brugshundelinier.

En stor tak

Uden gode hundeførere kommer gode hunde ingen vejne. Jeg vil gerne takke alle de hundeførere, der i årenes løb har ført Satori-hunde frem til flotte præstationer. Ingen nævnt ingen glemt.

Karsten Sonne Andersen

Kennel Satoris Nr. Aaby

Hvorfra kommer kennelens navn? Satori er et udtryk fra Zen-buddisme, som jeg i min studietid stiftede bekendtskab med ved studier af den amerikanske beat-forfatter Jack Kerouac. Det betyder det øjeblik, hvor man efter intens meditation ser alt klart. Overvejelser om parringer er en slags meditation. Det lykkes ikke altid, men det er en fornøjelse, når hvalpene viser, at man har set helt klart.

Mine største glæder som opdrætter har været at opdrætte stærke kuld og der er tre, der har været exceptionelle. T-kuldet(Tito,Tell, Tina og Tanya) (Otter von Cherusker – Ashra von Stoppenberger Land), U-kuldet (Uran, Ulli, Ursus, Unique og Uri) (Otter von Cherusker – Jahsra von Karthago) og V-kuldet (Vitus, Vargo, Valdi og Vinna).

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte os vedrørende vores kennel, så udfyld venligst formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​KENNEL SATORI/ KARSTEN SONNE ANDERSEN 

Langgyden 9

5580 Nørre Aaby

CVR: 62200952

Kontakt

Find os